Forum zmieni wygląd po zalogowaniu ;)
za 3 miechy matura więc możliwe, że będę rzadko w wowie. zapewne i tak będę co dziennie xD ale w razie czego jakby jednak mama podjęła radykalne środki i wywaliła kompa przez okno, czy przegryzła kable od neta to apeluje o nie kickanie mnie z Gildi moja nieobecność (o ile takowa będzie) potrwa czas nieokreślony. na weekendy raczej będę wpadać na 99% ... dobra kończę ten mój list bo znów będzie, że widzicie takie coś 1szy raz w życiu :P w skrócie: nie kickajcie mnie !! ;<
Czyścioch
Nie będzie mnie od 11.02 do 17.02 jadę do domku na ferie(nareszcie), a tam nie mam netu:|. Może i dobrze przynajmniej coś na poprawkową się pouczę, ale jak znam życie to nic z tego
Ostatnio edytowany przez Akatriel (2009-02-10 22:50:50)
Czyścioch
Chciałbym usprawiedliwić swoją ostatnią nieobecność... Jest ona spowodowana zmianą karty graficznej na przejściową bo się stara sypnęła i teraz nie mogę grać w nic bardziej złożonego niż CS 1.6... Wygląda na to że to się jeszcze pociągnie...
Brudas
Przez jakiś czas nie będę grał
Brudas
Shoutbox napisał:
[Popierdułka] - Aviator - Dzisiaj 15:52:40 - [ 79.185.186.74 ]
a ja mam szlaban do konca egzaminow
[Popierdułka] - Aviator - Dzisiaj 15:52:51 - [ 79.185.186.74 ]
adnych gier na kompie
[Popierdułka] - Aviator - Dzisiaj 15:53:13 - [ 79.185.186.74 ]
zobaczymy sie dopiero za 3 tygodnie
[Popierdułka] - Aviator - Dzisiaj 15:53:45 - [ 79.185.186.74 ]
k txh bye
Wklejam zeby nie zginelo
Chociaz nie nagralem sie z wami zbyt dlugo to juz robie sobie miesieczna przerwe na maturke. Jeszcze pewnie wroce na wakacje wiec nie martwcie sie za mocno pozostalym maturzystom (wiem ze takowi sa) zycze powodzenia!
enjoy
Brudas
Coś mi wypadło. Dopiero teraz jestem. :P
Naczelny Bonzo
Wiesz lepiej późno niż wcale
Brudas
Ntm napisał:
Wiesz lepiej późno niż wcale
A żebyś wiedział! Właśnie z Jassminą pobieramy WoW'a (Classic TBC ruszył!).
Weź mnie znajdź na Discordzie: Ryj#2662